Meghívó


Csemetekerti nyári programok - 2017

Csemetekerti nyári programok

Kedves Gyerekek!

A nyári szünetben, a faluházban megnyitjuk Csemetekerti játszóházunkat.Várunk benneteket a láblógatós, alkotós, sárkányröptetős, diázós délelöttökre hetente kétszer. Az álmodozáshoz segítségül hívjuk Boldizsár Ildikó, Lázár Ervin, Finy Petra meséit is. 

Június 22-én, csütörtökön 10 órától bebújunk a könyvtárkuckóba, besötétítjük az ablakokat és Ágota néni padlásáról előkerült diafilmeket fogunk vetíteni. Én már nagyon várom!

Június 27-én, kedden 10 órától hajóra szállunk és egy kalandos utazásra hívunk benneteket. Elutazunk É- Amerikába. Marika indián mesét olvas nekünk, Ibolyával pedig álomfogót fogunk készíteni, úgyhogy hozzátok magatokkal az álmaitokat is!

Június 29-én, csütörtökön 10 órától  Életkerekítő játékokat fogunk játszani.

Örömökkel és kalandokkal teli nyarat kívánunk nektek! Várunk benneteket a Csemetekertünkben!

Bárdudvarnok Község Önkormányzat

„Van Közünk Egymáshoz” Alapítvány”

Zselickincse közösségi média oldalaink:
Zselickincse díjaink:


Az Év Honlapja verseny Seosiker verseny Top Site 2014 díj

Szólj hozzá, írd meg véleményedet!


Ide írd be a neved:

Írd be az email címedet.

Ide írd be az üzenetet:Küldés

6/17/2019 9:46:17 PM*34.229.126.29*34.229.126.29*CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)*/ZSELICKINCSE.HU/blog/csemetekerti-nyari-programok-2017-bardudvarnok.aspx;***


Copyright © 2017. minden jog fenntartva.

Szeretettel köszöntünk a Zselic Kincse honlapon! Nézz körül honlapunkon, mellyel reméljük, hogy kedvet csinálunk, hogy bebarangolod a Zselicet, megismerd az itt élő embereket, tájakat, nevezetességeket, kézműveseket, helyi népművészeket!

Magyarország, Somogy megye