Eladó ház - Bárdudvarnok, Bánya


Eladó vidéki kúria, tanya, lakóház


T: +36 70 275-5365

Eladó családi ház - tanya - kúria - nagy panorámás telken.
Bárdudvarnok településen található, Bánya ahol minden más egy kicsit. A telkek kialakításakor fontos szempont volt a tágasság, a jó közlekedés, a panoráma és nem utolsó sorban a méretek és a környezetbarát kialakítás. A telek előtt betonút vezet, amely nem párolog, nincs kellemetlen szaga és kopásakor sem károsítja a környezetet. Fontos, hogy az elektromos kábelek földben vannak, így a lenyűgöző tájat nem csúfítják el a villanypóznák. A házba egyébként háromfázisú áramellátás biztosított, minden szinten 3 fázis, külön kismegszakítókkal, és életvédelmi relével. A vízvezeték a földben műanyag csövön érkezik és mellette egy tartalék cső is található, ahogy az elektromos földkábelek mellett későbbi fejlesztések céljára.
A ház emberléptékű és ember arcú.
A 26 méteres betonfelhajtó ívesen viszi lakóját a házba, időt hagyva arra, hogy az befogadja őt, és ne szemből rohamozza meg saját házát. A pinceszint tágas, elfér az található automata robotkazán, a tüzelőanyag, a pincében szokásos holmik és egy kisebb és egy nagyobb gépkocsi is. A középső szinten tágas nappali fogadja a délről érkezőket a 3,6 méteres aranymetszés szabályai szerint kimetszett bejáraton. Megérkezhetünk nyugatról és a pince felől is. A nappali, étkező, konyha és folyosó együtt látszó felülete több mint 42 négyzetméter. Itt található egy tágas kamra, teljes fürdőszoba WC-vel és bidével és egy nyugati tájolású szoba. A harmadik szinten egy keleti, egy déli és egy nyugati szoba található valamint egy WC zuhanyzóval és egy különálló fürdőszoba. A déli szobának hatalmas erkélye van, ahol sok ember elfér, de ennél még tágasabb a földszinten lévő fedett nyitott terasz, ahol családi összejövetelek is kényelmesen megtarthatók. A teljes telek 1997 négyzetméter, lakóház udvar besorolású. A készültségéből éppen az hiányzik, amit majdani lakója szeretne egyénire formálni.

T: +36 70 275-5365

Eladó ház, hétvégi ház és lakóház kúria és tanya Bárdudvarnok Bánya Eladó ház, hétvégi ház és lakóház kúria és tanya Bárdudvarnok Bánya Eladó ház, hétvégi ház és lakóház kúria és tanya Bárdudvarnok Bánya Eladó ház, hétvégi ház és lakóház kúria és tanya Bárdudvarnok Bánya Eladó ház, hétvégi ház és lakóház kúria és tanya Bárdudvarnok Bánya Eladó ház, hétvégi ház és lakóház kúria és tanya Bárdudvarnok Bánya Eladó ház, hétvégi ház és lakóház kúria és tanya Bárdudvarnok Bánya Eladó ház, hétvégi ház és lakóház kúria és tanya Bárdudvarnok Bánya Eladó ház, hétvégi ház és lakóház kúria és tanya Bárdudvarnok Bánya Eladó ház, hétvégi ház és lakóház kúria és tanya Bárdudvarnok Bánya Eladó ház, hétvégi ház és lakóház kúria és tanya Bárdudvarnok Bánya Eladó ház, hétvégi ház és lakóház kúria és tanya Bárdudvarnok Bánya Eladó ház, hétvégi ház és lakóház kúria és tanya Bárdudvarnok Bánya Eladó ház, hétvégi ház és lakóház kúria és tanya Bárdudvarnok Bánya Eladó ház, hétvégi ház és lakóház kúria és tanya Bárdudvarnok Bánya Eladó ház, hétvégi ház és lakóház kúria és tanya Bárdudvarnok Bánya Eladó ház, hétvégi ház és lakóház kúria és tanya Bárdudvarnok Bánya Eladó ház, hétvégi ház és lakóház kúria és tanya Bárdudvarnok Bánya Eladó ház, hétvégi ház és lakóház kúria és tanya Bárdudvarnok Bánya Eladó ház, hétvégi ház és lakóház kúria és tanya Bárdudvarnok Bánya Eladó ház, hétvégi ház és lakóház kúria és tanya Bárdudvarnok Bánya Eladó ház, hétvégi ház és lakóház tervrajz és látványterve Eladó ház, hétvégi ház és lakóház tervrajz és látványterve Eladó ház, hétvégi ház és lakóház tervrajz és látványterve Eladó ház, hétvégi ház és lakóház tervrajz és látványterve Eladó ház, hétvégi ház és lakóház tervrajz és látványterve Eladó ház, hétvégi ház és lakóház tervrajz és látványterve Eladó ház, hétvégi ház és lakóház tervrajz és látványterve Eladó ház, hétvégi ház és lakóház tervrajz és látványterve Eladó ház, hétvégi ház és lakóház tervrajz és látványterve Bárdudvarnok, Kaposszentbenedek Katolikus Templom Holokauszt emlékmű Bárdudvarnokon Buszmegálló Bárdudvarnokon Buszmegálló Bárdudvarnokon a központban Buszmegálló faszerkezete Bárdudvarnokon Az épülő Bárdudvarnoki Faluház és kulturális központ Bárdudvarnok Általános Iskola Kultúrális rendezvény Bárdudvarnokon a faluházban - Faluszínház helyi gyermekek és felnőttek előadásában Crossmotor bemutató Bárdudvarnokon Kultúrális rendezvény Bárdudvarnokon a faluházban - Faluszínház helyi gyermekek és felnőttek előadásában Petörke Portéka vásár a Petörke tó partján Bárdudvarnokon Petörke Portéka kézműves vásár a Petörke tó partján Bárdudvarnokon Lipótfán a központban található feszület Bárdudvarnok faragott kapuoszlopok a Petörke tó partján Faragott elárusító pavilon a Petörke Portéka vásáron Bárdudvarnokon Petörke tó - Bárdudvarnok Szerpentin út Szennából Bárdudvarnokra, háttérben a Petörke tó Hangulatos Bárdudvarnoki út Kaposdada környékén

Kattints a képre a nagyobb mérethez!

T: +36 70 275-5365

Bárdudvarnok videók


Bárdudvarnok természeti értékei - natural values - Naturschätze

Bárdudvarnok épített értékei - built values - Erbaut Werte

Bárdudvarnok közösség - community values - Gemeinde

Bárdudvarnok kincsei - Treasures

További Bárdudvarnok videók - more videos


Zselickincse közösségi média oldalaink:
Zselickincse díjaink:


Az Év Honlapja verseny Seosiker verseny Top Site 2014 díj

Copyright © 2017. minden jog fenntartva.

Szeretettel köszöntünk a Zselic Kincse honlapon! Nézz körül honlapunkon, mellyel reméljük, hogy kedvet csinálunk, hogy bebarangolod a Zselicet, megismerd az itt élő embereket, tájakat, nevezetességeket, kézműveseket, helyi népművészeket!

Magyarország, Somogy megye