Képgaléria


Főnix Somogyi Nagyasszonyok 2015 első félév eseményeinek képgalériái az egyesület honlapján. Többek között:

Főnix Somogyi Nagyasszonyok 2015 első félév eseményeinek

Közgyűlés 2015.03.07.

Újabb 5 évre szavazott bizalmat a tagság az egyesület elnökségének. Az elnök továbbra is Porkoláb Lászlóné, a tagok: Halászi Attiláné, Tóth Mihályné, Grofsics Jánosné, Szlávecz Jánosné, Varsányi Gyuláné, Gombainé Szabó Etelka. A felügyelő bizottság elnöke: Rónai Csabáné, tagok: Farkas Józsefné és dr. Máthé Albertné.

A választást megelőzően értékeltük az elmúlt évet, éveket. Minden hozzászóló elismerően nyilatkozott a végzett munkáról. A változatos, értékes programokról, a szervezésről. Megköszönve az elnökségnek az áldozatos munkáját.

A megválasztást követően arról szólt az elnök asszony, hogy igyekszünk az elkövetkező időszakban folytatni a már megkezdett munkát, a már megszokott színvonalon. Látva az idei program tervezetet, ehhez nem fér kétség.

Költészet napja 2015.04.11.

Április 11.-én Böhönyén került sor az egyesület "Költészet napja" rendezvényére, amit az ottani nagyasszony: Tóth Mihályné szervezett meg. Megnyitója után a közel 100 megjelentet köszöntötte az egyesület elnöke: Porkoláb Lászlóné, Halászi Attiláné titkár röviden bemutatta az egyesületet. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével a település polgármestere: Zsoldos Márta Piroska is, aki a község történetéről, nevezetességeiről is beszélt. A műsort az óvodások néptánc-csoportja kezdte, nagyon szépek, ügyesek voltak. Több nagyasszonyunk és hozzátartozójuk mondta el kedvenc verseit, és a helyi versfaragók is bemutatkoztak alkotásaikkal. Színvonalas, jó hangulatú, sikeres rendezvény volt.

Egy kellemes nap Dombóváron 2015.06.26

A FŐNIX Nagyasszonyok éves programjának elérkezett egy újabb időpontja, június 26-a: Nagyasszonyok kirándulása Dombóvárra! Ekkor, pénteken 10 órára 24 vendég érkezett Varsányiék, azaz Márta Nagyasszony gunarasi nyaralójába: FŐNIX Nagyasszonyok és hármójuk férje, mint autóvezető! Akik vonattal érkeztek, azokat a házigazda a helyszínre szállította, majd délután vissza az állomásra. Csodálatos volt az idő, pedig a hét előző napjain esett is, hideg is volt. A vezetőség teljes létszámmal képviseltette ott magát, így vezetőségi ülést is tudtunk tartani. Főtt a vegyes pörkölt, a krumpli körítésnek és finom volt az uborkás savanyúság! A pékség kenyerét mindenki igazán finomnak találta, ami nem fogyott el, gazdára is talált a társaságban! A délután is jó hangulatban, vidáman telt, éppen úgy, mint a mindenkori összejöveteleinken szokásos! Akik tettek egy rövid sétát Gunarason, elmesélték a többieknek a látottakat! Különösen a szálloda pazar berendezése nyerte meg a tetszésüket! Sajnálhatja, aki nem volt velünk.

Zselickincse közösségi média oldalaink:
Zselickincse díjaink:


Az Év Honlapja verseny Seosiker verseny Top Site 2014 díj

Copyright © 2017. minden jog fenntartva.

Szeretettel köszöntünk a Zselic Kincse honlapon! Nézz körül honlapunkon, mellyel reméljük, hogy kedvet csinálunk, hogy bebarangolod a Zselicet, megismerd az itt élő embereket, tájakat, nevezetességeket, kézműveseket, helyi népművészeket!

Magyarország, Somogy megye