Minden páratlan hét szerdai napján


házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés Bárdudvarnokon

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Bárdudvarnok közigazgatási területén megkezdődik a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés. A Dél- Dunántúli Hulladékkezelő Nonprofit Kft. a szolgáltatást a településen kéthetente, minden páratlan hét szerdai napján végzi.

Az első szállítás nap: 2016. január 20. szerda

A szolgáltatás a vegyes hulladék elszállításával kéthetente egybeesik, de a gyűjtést két külön autó végzi egymástól függetlenül. A szolgáltató kéri, hogy a szállítás napján reggel 6:00 – 22:00 óra között hagyják kint az edényeket a közterületen hozzáférhető helyen úgy, hogy az ürítés akadályba ne ütközzön. A nem ebben az időszakban elérhetővé tett edényekért a közszolgáltatónak járaton kívül nem áll módjába visszamenni.

Zselickincse közösségi média oldalaink:
Zselickincse díjaink:


Az Év Honlapja verseny Seosiker verseny Top Site 2014 díj

Szólj hozzá, írd meg véleményedet!


Ide írd be a neved:

Írd be az email címedet.

Ide írd be az üzenetet:Küldés

6/18/2019 1:14:05 AM*54.91.71.108*54.91.71.108*CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)*/ZSELICKINCSE.HU/blog/hazhoz-meno-szelektiv-hulladekgyujtes-2016-bardudvarnokon.aspx;***


Copyright © 2017. minden jog fenntartva.

Szeretettel köszöntünk a Zselic Kincse honlapon! Nézz körül honlapunkon, mellyel reméljük, hogy kedvet csinálunk, hogy bebarangolod a Zselicet, megismerd az itt élő embereket, tájakat, nevezetességeket, kézműveseket, helyi népművészeket!

Magyarország, Somogy megye